Förebyggande brandskydd (på Gotland)

Vi hjälper företag med deras brandskydd, deras nödbelysning, och utbildning inom brand och HLR!

Vi är även certifierade för att utföra nyinstallation, halvårs- och års-service på Ansul R-102 släcksystem för restauranger och storkök!

För privatpersoner, klicka här

Att vara företagare idag är att vara en sann multikonstnär, från den dagen man startar ett företag finns det så mycket lagar regler och förordningar som man ska följa.

De flesta har i grunden en förståelse för att det är bra med brandsläckare, att det kan vara bra med skyltar som visar var utgången, även om strömmen går, och att man ska på ett sätt eller annat försöka minska risken för bränder i sitt företag.

Men hur exakt ska det gå till?

Vad är lagkrav?

Vad är krav när man har anställda?

Vi hjälper er med dessa frågor! Kontakta oss så kommer vi till er och pratar om vad vi kan erbjuda er. Det här första besöket kostar inget, och skulle du välja att anlita oss så kan du vara säker på att du får rätt brandskydd, rätt nödbelysning och vägledande markeringar, och rätt utbildning inom brand för dig och din personal! Till Gotlands bästa pris dessutom!

Brandsläckarservice och projektering
Korrekt skyltning, vägledande markering, nödbelysning
Utbildning, i grundläggande brandskydd med praktisk övning, och i Hjärt- och lungräddning
Linde New 6t 8t Diesel Forklift Truck 396 Series H60 H80 Counter Balanced  Forklift 6ton 8ton - Forklifts - AliExpress
Sedan April 2022 kan vi även göra årlig brandskyddskontroll på era anläggningsmaskiner och traktorer enligt försäkringsbolagens krav i SBF127!

FireTac AB är anslutet till SVEBRA och vi har en Certifierad brandsäkerhetstekniker som utför alla våra kontroller hos kund. För våra HLR-utbildningar har vi en certifierad HLR instruktörer för Vuxen-HLR enligt HLR-rådets riktlinjer.

Scroll to Top